+36 70 615 4854

                info@nyilaszaro-arnyekolas.huNyílászárók


Műanyag ajtó és ablak beépítésével jelentős energiamegtakarítás érhető el, mivel ezeknek a modern technológiával készült termékeknek jobb a hő megtartási képessége, és fontos szerepe van emellett a hangszingetelésben, a biztonság védelmében is.
 


Bejárati ajtó

Több ponton záródó, többkamrás, műanyag bejárati ajtók a mai követelményeknek megfelelő hő- és hanszigeteléssel rendelkeznek. Széles körben választható ajtó panelek, többféle mintázattal, üveggel, üveg nélkül, egy- vagy dupla záras változatban.

Választható ajtó panelek  megtekinthetőek!

     
Beltéri ajtó

A beltéri ajtók elsődleges funkciója a térelválasztás. Új technológiai gyártásnak és a szakszerű beépítésnek köszönhetően, nem vetemednek el.
Ezek ma már többrétegű, ragasztott faanyagból készülnek, melyek alapnyaga általában borovi fenyő vagy erdei fenyő.
A beltéri ajtólapok sokféle mintával, esetleg üvegezett változatban készülnek.

A TOLÓAJTÓK egyre népszerűbb beltéri térelválasztóként szolgálnak, mivel helyigényük kicsi. Az ajtókeretben, vezetősínben helyezkednek el a görgők, melyen az ajtó közlekedik, de ez kívülről nem látható.Ablak

Műanyag ablakaink igény szerint három típusú profilból készülhetnek, 70 - 83 - 86 mm -es, 5-6-7 légkamrás, kettő vagy három rétegű üveggel.

A profilok leírása
elérhető!

Választható nyitásmódok: nyíló ablak, bukó, bukó-nyíló, középen felnyíló, toló, fix ablakok.Jellemzően előforduló/választható színek
© 2019 nyilaszaro-arnyekolas.hu
Főoldal
Szolgáltatások
Műanyag ajtók
Ablakok
Árnyékolástechnika
Kiegészítők
Adatkezelési tájékoztató
Elérhetőségek

Impresszum
Á.Sz.F.
Jogi nyilatkozat
Lap tetejére