+36 70 615 4854

                info@nyilaszaro-arnyekolas.huSzúnyogháló


A szúnyoghálók hatékony segítséget nyújtanak a rovarok elleni védekezésben, ugyanakkor segítenek megakadályozni az egyéb szennyeződések bejutását is a lakásba, mint például falevelek, tollak stb.

Anyagát tekintve antracit szürke, üvegszálas anyagból készül, mely ellenáll a nap UV sugárzásának. Készülhet alumínium vagy műanyag kerettel.

 
        Fix szúnyogháló
      
Fix keretre szerelt szúnyogháló, mely elfordítható fülekkel rögzíthető az ablaktok peremére.
Egyszerűen fel- és leszerelhető, ezzel a tisztítása is könnyedén megoldható.

        Nyíló szúnyogháló ajtó

Hagyományos nyitású, bejárati ajtókra, terasz ajtókra szerelhető szúnyogháló ajtó, középen vízszintes merevítéssel. Egyik oldalán rugós zsanérral kerül rögzítésre, másik oldala mágnessel záródik.

        Rolós szúnyogháló - függőleges működésű
 
Kis helyigényű, fentről lehúzható szúnyogháló, ablakokra.  A háló, két  oldalsó sínben mozog, alul pedig egy fix akasztóba kell rögzíteni. A lefutó sínben két kefe helyezkedik el, mely megakadályozza a rovarok bejutását.

        Vízszintes működésű, rolós vagy toló kivitelben

Vízszintesen mozgatható, helytakarékos megoldás bejárati- és terasz ajtókra. A rolós szúnyogháló esetében, a szúnyoghálótok az ajtó egyik oldalán helyezkedik el az ajtó hosszában. A toló szúnyoghálóajtó fix keretre szerelt háló, mely tolópályán mozgatható vízszintes irányba. Másik oldaluk mágnescsíkkal záródik.

        Redőnnyel egybeépített rolós szúnyogháló

Amennyiben redőny is felszerelésre kerül, lehetőség van redőnnyel egybeépített szúnyogháló felszerelésére is. Ebben az esetben a szúnyogháló a redőnnyel egy tokban helyezkedik el, de egymástól függetlenül mozgathatóak.


© 2019 nyilaszaro-arnyekolas.hu
Főoldal
Szolgáltatások
Műanyag ajtók
Ablakok
Árnyékolástechnika
Kiegészítők
Adatkezelési tájékoztató
Elérhetőségek

Impresszum
Á.Sz.F.
Jogi nyilatkozat
Lap tetejére