Ajtó, ablak, árnyékolástechnika

+36 70 615 4854         info@nyilaszaro-arnyekolas.hu                                                       

Árnyékolás
Árnyékolás - redőny, reluxa, szalagfüggöny, napvitorla, napháló, napellenző
Ablakok, bejáratok, teraszok, kerthelyiségek árnyékolása igény szerint.
Redőny, reluxa, szalagfüggöny, napháló, napvitorla, napellenző szerelése, javítása.


Az alább leírt rövid kis tájékoztatók segítséget nyújtanak Önnek abban, hogy igényeihez mérten a legmegfelelőbb árnyékolót válassza ki, melynek kivitelezésében kínáljuk szaktudásunkat.


Redőny

Redőny - árnyékolás


Redőnyökről bővebben  !

Reluxa

Reluxa - árnyékolás


Népszerű belső árnyékoló, mely alumínium lamellákból készül. A lamellák függőleges mozgatásával szabályozható a fény mennyisége. Az ablakszárny üvegméretére illeszkedő, könnyen felszerelhető bárhová, akár hagyományos vagy tetőtéri ablakokra is.
Reluxa színminták

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny - árnyékolás


A szalagfüggönyök a belső árnyékolók közé tartoznak. Egyesíti a sötétítő és csipke függönyök hatásait. Egyszínű és mintás változatai akár otthonokban, irodákban, üzletekben a belső teret hangulatossá és modern megjelenésűvé teheti. A lamellák vízszintes irányú elforgatásával szabályozhatjuk a bejutó fény mennyiségét.


Napvitorla

Napvitorla - árnyékolás


A napvitorla kertek, teraszok, árnyékolására alkalmas, könnyű textíliából készül. Változatos színben, és formában (lehet háromszögű, négyszögű,...), díszítő elemként is szolgálhat, ugyanakkor véd a nap sugaraival szemben. A napsugarak érkezési irányának megfelelően kerül felszerelésre, hogy hatékonyan biztosítsa fő funkcióját, az árnyékolást.  Kreatívan több napvitorla átfedéssel, elforgatva is elhelyezhető. Célszerű lejtéssel felhelyezni, hogy esőzések után a víz ne álljon meg a felületén, s emiatt ne nyúljon meg az anyaga.

Napháló

Napháló - árnyékolás


A napháló speciális kültéri árnyékoló, UV álló sűrű szövésű textil anyagból. A napsugárzást és a meleget visszafogja, ellenben valamennyi fényt beenged, és a kilátást sem gátolja. Lyukacsos anyaga a szellőzést is biztosítja.

Napellenző

Napellenző - árnyékolás


A  napellenzők közül a könyökkaros a  legnépszerűbb kültéri árnyékoló, széles színválasztékban és mintával. Gyakran alkalmazzák családi házak, teraszok, erkélyek, vendéglátó helyek, üzletek árnyékolására. Felszerelhető oldalfalra, mennyezetre, szarufára is.
MENÜ
INFORMÁCIÓ
                             A weboldalon feltüntetett képek illusztrációk!
© 2019 nyilaszaro-arnyekolas.hu