Ajtó, ablak, árnyékolástechnika

+36 70 615 4854         info@nyilaszaro-arnyekolas.hu                                                       

Jogi nyilatkozat


A www.nyilaszaro-arnyekolas.hu weboldal tulajdonosa tájékoztatja Önt, hogy az oldal megnyitásával az alább felsorolt feltételeket elfogadja:


Tartalom

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak.

A nyilaszaro-arnyekolas.hu fenntartja a jogot, hogy oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat is, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.


Szerzői jog

Az oldalakon feltüntetett illusztrációs és díszítő jellegű képek mások szerzeményei, azok nem képezik a honlap tulajdonosának tulajdonát.

Minden más tartalom (szöveg, kép stb.) teljes egészében szerzői jogvédelem alá esik.

Azok másolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása kizárólag e weboldal tulajdonosának előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A weboldal tulajdonosa azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

 

Adatvédelem

Adatait az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kezeljük.
A honlap használata során Ön hozzájárulását adja adatainak kezeléséhez és feldolgozásához, továbbá biztosítja, hogy az Ön által megadott adatok helytállóak.

A Szolgáltató az ügyfelek adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Az önkéntesen (például megrendeléskor, információ kéréskor) megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át, csak az Ön által kezdeményezett témában történő kapcsolattartásra.

 

Felelősség

A nyilaszaro-arnyekolas.hu oldalt mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja.

A nyilaszaro-arnyekolas.hu nem vállal felelősséget az oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból, a honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Továbbá nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, hozzáférhetővé tett tartalmakért, melyekhez a nyilaszaro-arnyekolas.hu weboldalai kapcsolódnak.

A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhat, melyek adatkezelése tőlünk független, így azokért, és az ott közölt információk helyességéért felelősséget vállalni nem tudunk.

 

Minden további - jelen nyilatkozatban fel nem sorolt - jogi kérdésekben az ide vonatkozó törvények szabályozásai az irányadóak!


MENÜ
INFORMÁCIÓ
                             A weboldalon feltüntetett képek illusztrációk!
© 2019 nyilaszaro-arnyekolas.hu